Σύνθεση Διατίθεται σε συσκευασίες των
Χαλκός 1,8% β/β  1 lt, 5 lt, 12 lt, 20 lt και υποσυσκευασίες
Μαγγάνιο 0,80% β/β
Ψευδάργυρος 0,60% β/β
Παράγων συμπλοκής: οργανικά οξέα

Το Bonbon Eco είναι ένας βιοδιεγέρτης που στη σύνθεσή του περιέχει υδατάνθρακες και άλλα φυσικά οργανικά στοιχεία καθώς επίσης και άζωτο και μικροστοιχεία. Το σκεύασμα έχει μια υψηλή διεγερτική δράση ενδυναμώνοντας, λόγω των ισόρροπων αναλογιών των συστατικών του, το αμυντικό σύστημα των φυτών.

Συνιστάται για χρήση ιδιαίτερα κατά τις περιόδους ανάπτυξης, όταν οι θρεπτικές ανάγκες των φυτών είναι υψηλότερες, προκειμένου να ενισχύσει τη μεταβολική τους δραστηριότητα. Τα αποτελέσματα αυτά επιτυγχάνονται επειδή ένα υψηλά διεισδυτικό οργανικό στοιχείο παρέχει στα φυτά συστατικά συσχετιζόμενα με τους παράγοντες ανάπτυξης, όπως ο ψευδάργυρος και το μαγγάνιο, τα οποία επίσης διεγείρουν τη βλάστηση.

Το Bonbon Eco συνιστάται για όλα τα είδη των καλλιεργειών. Είναι κατάλληλο για υπαίθριες και θερμοκηπιακές καλλιέργειες, για φυτώρια και σπορεία.

Εφαρμογές – δόσεις

Επειδή το Bonbon είναι απόλυτα αφομοιώσιμο, μπορεί να εφαρμοστεί από τα φύλλα με ψεκασμό ή από τη ρίζα μαζί με άλλα λιπάσματα και φυτοπροστατευτικά προϊόντα. Καλύτερος χρόνος εφαρμογής είναι οι πρωινές ή απογευματινές ώρες.

Γενική δόση: 
Ψεκασμός: 250-500cc/100 lt
Σύστημα άρδευσης: 300-500cc/στρέμμα

Συνδυαστικότητα

Συνδυάζεται με τα περισσότερα γνωστά λιπάσματα και φυτοπροστατευτικά σκευάσματα. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να προηγείται μια δοκιμή.

Να μη συνδυάζεται με λάδια.